Vždy je to o tom, jak se rozhodneš

Francouzský toast

bread-1077984_1920

Když už máš chuť na opékaný toast k snídani, zkus tenhle sladký toast nabitý sacharidy z přírodních zdrojů. Ideální pokud se chceš zakousnout do něčeho křupavého a zároveň si pochutnat na kvalitním a rychlém jídle. 

Ingredience

Na obalení toastu

  • 1/2 lžíce lněných semínek
  • 1/2 lžíce skořice
  • 1 vypeckovaná datle
  • 2 polévkové lžíce nakrájeného kešu
  • 1/2 šálku mandlového mléka
  • 2 plátky celozrnného chleba(ten budeme obalovat)

Na topping

  • 1/2 nakrájeného jablka
  • 1/2 banánu
  • 1/4 šálku nasekaných ořechů
  • 1 polévková lžíce strouhaného kokosu
  • 1 polévková lžíce javorového sirupu nebo medu

Nutriční hodnoty

Kalorie: 734 kcal

Makroživiny: 22g protein / 104g polysacharid / 30g tuk

 

Postup

  1. Zmixujte dohromady ingredience na obalení toastu ve výkonném mixéru. Směs bude poněkud tužší.
  2. Nalijte směs do misky. V této směsi obal celozrnné toasty. Můžeš použit vidličku, aby se směs ještě více nasákla. 
  3. Nahřej pánev na střední intenzitu a umísti do ní obalený toast. Obracej cca 1x za 3-4 minuty, nebo když se na spodku začne zabarvovat do hněda.
  4. Navrch toastu přidej ingredience z toppingu,